Virumgårdsvej 16, 2830 Virum
45 95 05 45

Fugtmåling og skimmelsvamp-test udføres af specialister

I en tid med flere fugt- og skimmelsvamp-skader, voksende erstatningskrav fra private og erhvervslivet samt negativ avisomtale efter skimmelsvamp-skader, er der et klart behov for at afdække, hvor udbredt skimmelsvampen er, før en skadesudbedring påbegyndes. Her er det nødvendigt med en fugtmåling og en skimmelsvamp-test.

Hos NCS Fugtteknik er vi en af Danmarks absolut førende specialister i fugt- og vandskader, og vi udfører skimmelsvamp-test og fugtmåling på hele Sjælland.

Skimmelsvamp kan føre til mange forskellige sygdomsgener såsom:

  • Irriterede øjne
  • Hoste
  • Hovedpine
  • Træthed

Derudover kan skimmelsvamp misfarve og skade bygningsdele, og det kan sprede sig via sporer i luften, der hurtigt finder nye, ”våde” steder at vokse i bygningen. Derfor er det vigtigt at få foretaget en fugtmåling, eller måske ligefrem en skimmelsvamp-test, hvis der er mistanke om skimmelsvamp i en bygning.

Kort sagt skal man som ansvarlig for en bygning på den ene eller anden måde tage sine forholdsregler. Ved den mindste mistanke skal man få foretaget en skimmelsvamp-test og en fugtmåling for at fastslå mængden og finde ud af, om skimmelsvampen er i vækst eller ej, men også for at planlægge bekæmpelsen.

Skimmelsvamp-test foretages hurtigt

Hos NCS Fugtteknik er vi certificerede i at foretage MycoMeter®test, som er en skimmelsvamp-test, der præcist fortæller, om der er skimmelsvamp ud over det normale baggrundsniveau, hvad mængden og vækstsituationen er, og hvor i bygningen skimmelsvampen befinder sig.

Inden for to arbejdsdage leverer vi resultatet på vores fugtmåling og skimmelsvamp-test og et forslag til eventuel bekæmpelse.

Sådan bekæmpes skimmelsvamp

Der er flere effektive behandlingsmetoder, lige fra afvaskning med tørdamp til renovering af bygningsdele, der er så hårdt angrebet, at selv den bedste afvaskning ikke er nok.

Når behandlingen er udført, foretager vi en kvalitetssikring af arbejdet og foretager også nye målinger. Dette er særdeles anvendeligt på forsikringssager og i enhver anden sammenhæng, hvor man tager sine bygningers værdi og fremtid alvorligt.

Kontakt os for fugtmåling og skimmelsvamp-test

Skal du have foretaget en skimmelvamp-test og en fugtmåling af din bygning eller bolig, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på tlf.: 45 95 05 45 eller e-mail ncs@ncs.dk.