Virumgårdsvej 16, 2830 Virum
45 95 05 45

​Firmaprofil for NCS Fugtteknik

NCS Fugtteknik A/S er blandt Danmarks absolut førende og ældste inden for fugt- og vandskader og relaterede kompetenceområder​

NCS Fugtteknik A/S ejes i dag af administrerende direktør Jørn Christiansen.

NCS Fugtteknik A/S blev startet den 1. august 1985 af Niels Sørensen som et enkeltmandsfirma og har gennem årene udviklet sig til i dag at have en absolut spidskompetence med egne teknikker og stor know-how inden for fugtteknik.

NCS Fugtteknik A/S beskæftiger i øjeblikket en kontormedarbejder og seks fugtkonsulenter, der alle har en videregående teknisk uddannelse som bygningskonstruktører. Derudover har alle medarbejdere deltaget, og deltager løbende, i diverse kurser i både ind- og udland, deriblandt på Lunds Universitet i Sverige.​

NCS Fugtteknik A/S har gennem årene medvirket i mange spændende opgaver såsom fugtundersøgelse og udtørring efter vandskader forårsaget af rørbrud, slukningsvand som følge af brand, oversvømmelse grundet skybrud, og lignende.

Vi har også været inde over målinger i forbindelse med kvalitetssikring, som f.eks. i ombygning på Nationalmuseet, rådgivning og fugtmålinger i forbindelse med lægning af trægulve i Ingeniørernes Hus på Kalvebod Brygge, rådgivning og langtidsfugtmålinger i Københavns Lufthavn i forbindelse med opførelse af den nye “Security-gate” samt tørluftskonservering af museumsgenstande på Lokalhistorisk Museum i Ballerup.

Vi er klar på alle opgaver i alle omfang og servicerer både private og erhverv på hele Sjælland.