Virumgårdsvej 16, 2830 Virum
45 95 05 45

Præventive analyser

Som bygherre eller entreprenør på et byggeprojekt kan det være svært at vurdere, hvilke problemer man kan løbe ind i, når det kommer til våd beton og efterfølgende fugt. NCS Fugtteknik er eksperter i rådgivning ved nybyggeri og kan blandt andet vejlede om betonkonstruktioners fugtniveau.

Vi tilbyder præventive analyser til al form for nybyggeri, så du ikke skal ende i den katastrofe at skulle starte forfra eller udsætte arbejdet i op til flere måneder.

Den bedste og billigste løsning

​Hos NCS Fugtteknik laver vi ikke andet end at beskæftige os med fugt og følgeskader herefter. Vi er ikke afhængige af andre parter. Med en ekspertise med konstant opdaterede og kvalificerede medarbejdere og det bedste værktøj på markedet, finder du ikke en bedre eller billigere løsning i sidste ende.​

Så hvis du vil vide, hvad der skal til, for at undgå problemer med dit byggeprojekt, så ring til os på tlf.: 45 95 05 45 og få gode råd og vejledning.

Danmarks bedste

Med et ry som et af Danmarks mest professionelle og førende firmaer inden for analyser af fugt og bakterier er du og dit projekt i trygge hænder.

Vi kører til byggerier i hele hovedstaden og resten af Sjælland samt øerne og intet projekt er for stort eller småt til, at vi påtager os opgaven – privat som erhverv.

Læs mere her på hjemmesiden om, hvad du skal vide om beton og fugt under menupunktet Viden om.​