Virumgårdsvej 16, 2830 Virum
45 95 05 45

Skadesanalyser af vand- og fugtskader

Regn og sne i store mængder kan give oversvømmede kloaker og vandfyldte kælderrum. Et mareridt for de fleste butiks-, hus- eller bygningsejere.

Uden den korrekte bekæmpelse kan skaderne løbe op i alt for store og unødvendige beløb og kan i sidste ende også gå ud over helbredet. NCS Fugtteknik er eksperter inden for skadesanalyser af vand- og fugtskader.

Med mere end 35 års erfaring inden for bekæmpelse og sikring under og efter skaderne, er du i trygge hænder.

Professionelt udstyr

NCS Fugtteknik vurderer omfanget af skaden ved en indledende undersøgelse og sørge for at der bliver etableret effektiv affugtning hurtigst muligt, eller givet anbefalinger til hvad der ellers er nødvendigt.

Vi leverer naturligvis også en kvalitetsrapport og den nødvendige dokumentation og rådgivning,​

der kan forhindre eller minimere fremtidige skader. I forsikringssager rapporterer vi tilbage til forsikringen, så der hurtigst muligt kan blive givet grønt lys til videre bekæmpelse.

I modsætning til mange andre selskaber bruger NCS Fugtteknik primært sorptionsaffugtere, der er mere effektive end almindelige kondensaffugtere, så skadesbekæmpelsen til enhver tid vil blive professionelt og ordentligt udført.

Hjælp til hele Sjælland

Har du eller dit firma en vand- eller fugtskade, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 45 95 05 45 og få gode råd og vejledning til, hvad det næste skridt er.

Vi hjælper både private og erhverv og kører til hele Sjælland og Lolland/Falster.

Læs mere på vores side under menupunktet Viden om Vandskade for mere information.​