Virumgårdsvej 16, 2830 Virum
45 95 05 45

Hjælp til fugt, skimmelsvamp og bakterier

Med en tid, hvor landet fra tid til anden kan blive ramt af skybrud og oversvømmede kloaker eller når utætheder i køkkenet eller kælderen viser sit mørke ansigt, kan man let få et bakterieangreb. Skimmelsvamp i værelserne eller fugt op ad væggen eller i vinduerne er det hyppigste problem for mange danskere.

Skimmelsvamp og bakterier kan føre til forskellige sygdomsgener hos beboerne og være en gene i lang tid. Det kan NCS Fugtteknik være behjælpelig med.

Få den rigtige vejledning

Som et af Danmarks førende firmaer inden for affugtning har vi en erfaring og ekspertise, der bedre end nogen anden kan afhjælpe dig eller dine beboere med problemet og give dig den rette vejledning og de gode råd.​

Vi er certificeret til at foretage en test, der helt nøjagtigt fortæller, om der er skimmelsvamp over det normale niveau og hvor i bygningen skimmelsvampen befinder sig.

Kører til hele Sjælland

Med de førende og bedste maskiner inden for affugtning får du ikke en bedre løsning på dine problemer med fugt og svamp.

Hvis du har mistanke om et problem er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 45 95 05 45. Vi kører ud til hele hovedstaden og resten af Sjælland samt øerne.

Få mere information, gode råd og vejledning til hvordan du undgår fugt i hjemmet her på hjemmesiden under menupunktet Viden om eller læs mere om skimmelsvamp her​